U utakmici 8. kola WABA lige, koja je odigrana u Banovićima, domaće košarkašice su izgubile od Crvene zvezde rezultatom 77:92.

Prvo poluvrijeme gošće su izdominirale, a semafor je pokazivao 35:56. Ali, Banovićanke su se trgnule u trećem periodu, postignuvši 21 poen naspram Zvezdinih 14. Do kraja utakmice rezultat se „lomio“, a domaće košarkašice su napravile niz grešaka, što ih je koštalo povoljnijeg krajnjeg  rezultata.

„Zadovoljan sam što smo pokazali zube u trećoj četvrtini i da možemo igrati protiv jedne ovakve ekipe. Međutim bili smo u grču cijelo prvo poluvrijeme, imali smo mnogo izgubljenih lopti, što se evo iz utakmice u utakmicu pokazuje kao naša najveća mana i što nas košta pobjeda u malo jačim utakmicama. Ekipi Crvene zvezde čestitam na pobjedi, fer i korektnoj igri“, rekao je trener Banovićanki Goran Jurčenko.

Iz utakmice u utakmicu, Nikolina Zubac igra odlično. I u ovoj utakmici postigla je double double učinak sa 25 poena i 11 skokova, dok je sjajna Dušanić ostvarila triple double sa 13 poena,  12 asistencija i 10 skokova.