2020.-tu godinu ispraćamo sa osmijehom, ne zato što smo bili najbolji na svim nivoima nego zato što su svi oko nas, nama bitni živi i zdravi, što su zadržali osmijehe na licu uprkos svim nevoljama koje su nas zadesile u ovoj veoma teškoj godini.
Krećemo od mjeseca januara 2020.-te godine, gdje smo osvojili sve što se može osvojiti u Izboru najboljih kako na području Općine Banovići tako i na čitavom Tuzlanskom kantonu.
Nagrađeni za najbolje od strane Olimpijskog Komiteta Bosne i Hercegovine, Nezavisnih Novina i mnogih drugih Sportskih institucija Bosne i Hercegovine. Ne zato što smo lijepi, a to zaista jesmo nego zato što smo najbolji.
Zato što posjedujemo sve takmičarske selekcije, zato što imamo najmasovniju školu košarke u čitavoj Bosni i Hercegovini, zato što imamo zlatne pionirke, zlatne kadetkinje, juniorke su nam  sastavni dio seniorskog tima koji ima više pehara i medalja nego pojedini klubovi u svojoj historiji. Seniorke su pokazale i dokazale da su ušle u historiju najboljih jedne općine, grada, kantona. Itekako smo pečat stavili u federaciji i državi. Pokazali sportski duh kako na parketu u Banovićima tako i petostruko većim gradovima od nas širom naše zemlje.
To smo mi. Mali, ali veliki.
Ukratko s Vama dragi naši ljudi dijelimo samo dio onoga što nas je pratilo kroz ovu tešku, ali ne možemo reći za naš kolektiv ružnu 2020 godinu.

Ovom prilikom želimo Vam sretnu i uspješnu 2021. godinu!

Phentermine , lactose , liquid paraffin , magnesium stearate , gelatin , titanium dioxide , and iron oxide black CI [5]. vgrmalaysia.net As an anorectic appetite suppressor , phentermine taps into the central nervous system of the body to tell the brain you are not hungry.